Om Flightfinder

Flightfinder.no er et nordisk nettreisebyrå med fokus på formidling av markedets beste og rimeligste flyreiser. På vår nettside finner du raskt og enkelt flyreiser som passer for dine behov: billigst, raskest osv. avhengig av hvilke ønsker du har når det gjelder pris og flytider, eller en kombinasjon av begge. Vi er en del av Flygpoolen AB, med hovedkontor i sentrum av Stockholm. Gjennom morselskapet har Flightfinder de beste avtalene på flybilletter med alle store flyselskaper, samt konkurransedyktige priser på hoteller og leiebiler over hele verden.

Som passasjer hos Flightfinder kan du føle deg trygg – vi har nemlig stilt statlig reisegaranti til det svenske Kammarkollegiet og innehar fullstendige IATA-rettigheter til å utstede reisedokumenter. Vi benytter dessuten betalingsløsninger via DIBS og de fleste storbanker med høyeste sikkerhet.

Flightfinder drives av Flygpoolen AB med hovedkontor i Stockholm og har en årlig omsetning på rundt 800 MSEK per år. Hvert år reiser ca. 200 000 passasjerer med oss. Flygpoolen AB er på sin side en del av det italienske reisebyråkonsernet Uvet, med base i Milano. Uvet er det ledende reisebyrået i Italia, med en omsetning på over 20 milliarder kroner per år.

Vi ønsker deg og din bestilling hjertelig velkommen til Flightfinder – Finding the best flights!
Vennlig hilsen,
Patric Wagenknecht (adm.dir.)